Vårt erbjudande

  • Kostnadseffektiv (Se längst ner på denna sida)
  • Lättillgänglig
  • Miljövänlig
  • Öppet dygnet runt


Information om anläggningen

Fordonstvätten är baserad på ett manuellt handhavande och har hetvattenshögtryck för ge ett effektivt resultat!

För att öppna portarna när du kommer till anläggningen så använder du dig av din magnetnyckel (som du fick när du registrerade dig som kund hos oss) och anger samtidigt din tilldelade kod vid terminalen!

Vänta till dess att portarna öppnats helt innan du går in eller kör in ditt fordon.. detta för att fotocellen vid porten inte skall avbryta portöppningen!

När du sedan har kört in och parkerat så gör du ett val vid terminalen inne i tvätthallen!

Här väljer du mellan 2 olika sorters avfettningsprodukter.
För den grövre smutsen använder du en effektivare Microemulision och för normal trafikfilm ett mildare alkaliskt avfettningsmedel.

För ett effektivt tvättresultat kan vi rekomendera att man först.. lägger på avfettning av Microemulsionstyp upp till dörrlist och sedan (utan mellansköljning) lägger på alkalisk avfettning över hela fordonet.. låt verka någon minut och bearbeta eventuellt kraftigt nedsmutsade områden med borste eller svamp innan grundlig avsköljning!
Spola fordonet nerifrån och upp!

För skåpfordon finns motordriven fordonsborste att tillgå! *

  • Denna borste är endast till för fordon med släta ytor såsom skåp på fjärrbilar, bussar, mm, För att få tillgång till fordonsborsten så krävs att man vid registrering/utkvittering av magnetnyckel anmält att man önskar tillgång till denna!

Tvättinstruktioner och tips finns angivna på plats inne i tvätthallen!


Priser

Du påverkar själv den totala kostnaden för den aktuella tvätten, genom att själv välja vilken utrustning och vilka mängder av rengöringsmedel du använder dig av! Dessa val sker i tre olika steg och finns förklarade vid terminalen inne i tvätthallen!